milka logo

A jeni gati për Milkën më të butë deri tani?

Milka Alpine Milk Package

Më shumë shije çokollate dhe një kub çokollate edhe më i butë dhe më i rrumbullakosur për një shije akoma më kremoze.

ÇFARË E BËN ÇOKOLLATËN MILKA unike?

Milka vazhdon të përdorë vetëm përbërës të cilësisë së lartë, të zgjedhur posaçërisht për të garantuar butësinë unike të çokollatës me qumësht, me qumësht 100% alpin, të cilin e duam dhe e vlerësojmë kaq shumë.

Milka kakao 100% rritet në mënyrë të qëndrueshme përmes programit Cocoa Life dhe kështu mbështet komunitetet që kultivojnë kakao, si dhe planetin tonë, duke i lejuar fermerët të përparojnë. Mësoni më shumë për programin Cocoa Life.

Formë e re më e rrumbullakët dhe më e lëmuar

Forma e re e Milka ka një pamje të re të freskuar, duke kaluar nga modeli aktual standard në atë më të rrumbullakosur, gjithçka për të ofruar (kënaqësi më të madhe) kur hahet. Ka edhe një risi shumë të veçantë në çdo çokollatë - dhe ajo është Lilu, lopa jonë e Milka, e cila mori rolin kryesor dhe shfaqet për herë të parë në kubin e çokollatës.

KA NJË SHIJE TË DUHUR PËR ÇDO gusto.
EKSPLOROJINI TË GJITHA

milka logo