milka logo

Дали сте подготвени за најнежната Milka досега?

Milka Alpine Milk Package

Уште почоколаден вкус и уште понежна и позаоблена коцка чоколада за уште покремаст вкус.

ШТО ЈА ПРАВИ единствена ЧОКОЛАДАТА MILKA?

Milka продолжува да користи само висококвалитетни, посебно избрани состојки за да гарантира единствена нежност на млечната чоколада со 100 % алпско млеко што толку ја сакаме и цениме.

Сто проценти какаото Milka се одгледува на одржлив начин низ програмата Cocoa Life и така ги поддржува заедниците што одгледуваат какао, како и нашата планета, истовремено овозможувајќи им на фармерите да напредуваат. Дознајте повеќе за програмата Cocoa Life.

НОВ ПОЗАОБЛЕН И понежен ОБЛИК

Новата табла Milka има нов освежен изглед, преминувајќи од досегашниот стандарден и заоблен калап, сѐ со цел да се овозможи (поголемо уживање) при јадењето. На секоја чоколада постои и еден многу посебен новитет - а тоа е Lilu, нашата кравичка на Milka, која ја добива главната улога и првпат се појавува на самата коцка чоколада.

ГИ ИМАМЕ ВИСТИНСКИТЕ вкусови ЗА СЕКОГО.
ПРОБАЈ ГИ СИТЕ

milka logo